Milieu & Duurzaamheid WEEELABEX.

De WEEELABEX is een wettelijk verplichte norm voor bedrijven die afgedankte elektrische en elektronische apparatuur ontmantelen en verwerken. Het doel van de WEEEELABEX norm sluit sterk aan bij de doelstellingen van de overheid:

Belangrijk is om daarbij zicht te hebben op de risico's inzake veiligheid (RI&E), milieu (milieuaspecten) en de wettelijke eisen. De richtlijn is tot stand gekomen door een samenwerking tussen producent en verwerkers. Het bevat specifieke eisen voor de behandeling en verwerking van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur.

Hulp nodig bij WEEELABEX certificering?

KVGM kan met eigen specialisten op een eenvoudige wijze invulling geven aan deze eisen, en waar mogelijk integreren in bestaande managementsystemen op basis van ISO 14001, ISO 45001 en/of VCA.

Maak kennis met één van onze consultants:

Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554