Kwaliteit VGO-Keur Resultaatgericht Samenwerken.

Een Vastgoedonderhoud (VGO) keur is een verbinding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). De focus ligt niet alleen op het verlagen van uitvoeringskosten, maar ook op het verbeteren en afstemmen van processen met nauw samenwerkende partijen.

Kortom: Op lange termijn méér en betere resultaten met lagere beheerskosten. Een VGO-keur biedt je garantie dat bedrijven Resultaatgericht Samenwerken en alle facetten die daarbij komen kijken beheersen. KVGM helpt bij het behalen van het VGO-keur of bij het geven van eventuele RGS Trainingen.

We bieden een uitgebreide analyse van jouw bedrijf en ondersteunen bij de implementatie van maatregelen om het VGO-keur te behalen. Gedreven vanuit onze ervaring en Inside-Out methode willen we graag onze kennis delen. We begrijpen waar de RGS methodiek voor staat en hoe we deze succesvol kunnen toepassen in de praktijk.

Hulp nodig bij VGO-Keur RGS certificering?

Nieuwsgierig naar wat KVGM voor jullie bedrijf kan betekenen? Wij helpen jullie graag verder. Ontmoet alvast één van onze consultants:

Profiel foto Dave Gunst

Dave Gunst Trotse vader van 2 kinderen, en al zo’n 11 jaar werkzaam binnen KVGM. Hier houd ik me vooral bezig met Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Als consultant krijg ik er energie van om samen met de klant verschillende vraagstukken op dit gebied in te vullen en te implementeren binnen de organisatie zodat het daadwerkelijk ook bijdraagt binnen de organisatie en het niet gezien wordt als een verplichting. Het leukste aan het werken binnen KVGM is dat elke dag weer anders is. Verschillende klanten, branches, vragen en uitdagingen. Elke dag leer je weer wat nieuws. Ik leer ook graag jouw organisatie kennen!

dave@kvgm.nl +31 655 747 977‬