Milieu & Duurzaamheid MVO Prestatieladder.

Organisaties die met MVO willen starten kunnen middels het mechanisme genaamd MVO Prestatieladder inzichtelijk krijgen hoever ze zijn als we het hebben over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Aan de organisatie de eer om door de hele keten heen zich te richten op alle activiteiten rondom MVO. Dit wordt nader toegelicht bij de norm ISO 26000.

De MVO Prestatieladder kent vijf beoordelingsniveaus. De niveaus 1 t/m 3 resulteren in een door de branche erkende uitwerking van de 7 MVO- Principes. De niveaus 4 en 5 over onderscheidende aspecten ten opzichte van de 7 MVO- Principes.

KVGM als vraagbaak voor MVO aspecten?

KVGM ondersteunt organisaties bij het behalen van de MVO Prestatieladder. Wij bieden een hands- on aanpak, welke organisaties handvaten biedt om duurzame ontwikkelingen binnen jouw bedrijf in kaart te brengen.

Maak kennis met één van onze consultants:

Profiel foto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554