Milieu & Duurzaamheid Lean & Green.

Ook wel de weg naar duurzame mobiliteit. KVGM en haar specialisten helpen bedrijven op weg naar duurzame oplossingen en efficiënte logistieke processen volgens het Lean & Green certificaat. We focussen ons op bedrijven die via transport en logistiek een volgende stap willen nemen in verduurzaming. Hoe we dat doen?

KVGM ondersteunt bij het verzamelen van alle data voor een gedegen CO2-Footprint. Op basis van deze gegevens creëren we gevalideerde inzichten, en realiseren een basis voor het opstellen van te nemen duurzame maatregelen. Als organisatie biedt dit de eerste stap naar erkenning voor behaalde CO2- prestatieverbeteringen.

De Lean & Green sterren

Ook wel Lean & Green route genoemd. Lean & Green reikt een aantal sterren uit, welke je commercieel uit kunt dragen. Je begint als organisatie met een nulmeting, waarbij KVGM jullie kan ondersteunen. Deze nulmeting resulteert in een Plan van Aanpak, waarin de scope en maatregelen worden beschreven die de organisatie gaat helpen om de CO2 reductie-doelstellingen te behalen. Op basis van de gevalideerde CO2- prestatie wordt vanuit Lean & green beslist binnen welke ster wordt ingestroomd.

Hulp nodig bij Lean & Green certificering?

Maak kennis met één van onze consultants:

Profiel foto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554