Informatiebeveiliging & Bedrijfscontinuïteit ISO 22301.

Business Continuity Management System

Wil je het vermogen en de capaciteit van je organisatie blijvend waarborgen zodat producten of diensten geleverd worden binnen een acceptabel tijdsplanning en op een vooraf vastgesteld niveau? Dan is deze norm zeer relevant!

ISO 22301 is de norm voor business continuity. Met een ISO 22301-certificaat kun je aantoonbaar maken dat jouw organisatie voldoet aan de eisen van een bedrijfscontinuïteitsmanagementsysteem (BCM). De norm kent een samenhang van crisismanagement en vertrouwen. Door het implementeren van een BCM garandeer je de continue levering van producten en diensten.

Vanuit een maatschappelijk oogpunt is het, hoofdzakelijk binnen vitale sectoren, vanzelfsprekend dat bepaalde producten en diensten continue geleverd worden zonder verstoringen. Ook organisaties met een geringe maatschappelijk impact hebben baat bij het implementeren van een BCM: bijvoorbeeld voor het inzicht in de risico’s op het voortbestaan van jouw organisatie. Door potentiële gevaren en mogelijke scenario’s in kaart te brengen, wordt de kans verkleint dat ze daadwerkelijk optreden of problemen opleveren. Met certificatie middels ISO 22301 laat je de veerkracht en focus op continuïteit van jouw organisatie zien.

KVGM helpt je graag verder...

Wij komen graag kennis maken!

Profiel foto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554